Μια Σύγχρονη εταιρία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που την ανέδειξαν σε ηγετικό παίκτη στον κλάδο της ανακύκλωσης σε ολόκληρη τη χώρα.

Αρχικά, η κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης ήταν η διακίνηση σκραπ μετάλλων και η τροφοδοσία των τοπικών χυτηρίων και χαλυβουργείων με δευτερογενείς πρώτες ύλες μετάλλων. Χωρίς την βοήθεια σύγχρονων εργαλείων και τεχνολογιών, οι εργασίες αυτές απαιτούσαν επίπονη χειρονακτική εργασία.

Σήμερα, η Vrettos Recycling έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των εργασιών της στο χώρο της ανακύκλωσης οριζόντια και κάθετα και αποτελεί έναν εδραιωμένο πόλο στην εγχώρια αγορά. Η εταιρία έχει διεθνή προσανατολισμό, σύχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό.

Η αποστολή μας

Στόχος να είναι ηγέτης της εθνικής αγοράς στην παροχή υπηρεσιών Ανακύκλωσης παρέχοντας αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ανακύκλωσης στους πελάτες μας

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής: Με ένα στόλο φορτηγών και 3 Βασικές εγκαταστάσεις σε Μακεδονία και Αττική μπορούμε εύκολα να μεταφέρουν το υλικό σας σχεδόν από όλη την Ελλάδα Χαρακτηριστικό είναι η ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Συνεργατών.

Διαθέτουμε την ειδική μελέτη περιβαντολλογικών επιπτώσεων καθώς και όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

 

Ιστορία της εταιρείας ανακύκλωσης – Οι αξίες μας

Παροχή υπηρεσιών ανακύκλωσης για περισσότερα από 30 χρόνια

Η Εταιρεία Ανακύκλωσης Vrettos Recycling είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τη δέσμευσή και την άμεση εξυπηρέτηση των Συνεργατών της, παραμένοντας παράλληλα φιλικοί προς το περιβάλλον. Έχουμε μια ιστορία αριστείας και αφοσίωσης στους πελάτες μας, παρέχοντας επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακύκλωσης μετάλλων σε ολη την Ελλάδα.

  • Το συμφέρον των πελατών μας έρχεται πρώτο: Από την εμπειρία μας έχουμε δεί ότι εάν εξυπηρετούμε καλά τους πελάτες μας, η δική μας επιτυχία θα ακολουθήσει.
  • Η επιτυχία μας στηρίζεται στους ανθρώπους μας.: Επιλέγουμε τους ανθρώπους μας έναν προς έναν και τους μεταχειριζόμαστε με σεβασμό και αποδοχή της διαφορετικότητας
  • Δεν αποκαλύπτουμε εμπιστευτικές πληροφορίες.: Δεν εκθέτουμε τις πληροφορίες που ανταλλάσσουμε με τους πελάτες μας στα πλαίσια της συνεργασίας ή των διαπραγματεύσεων μαζί τους..
  • Υποστηρίζουμε την ομαδική δουλειά: Δεν έχουμε χώρο στην ομάδα μας για άτομα που βάζουν το συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον της εταιρίας μας και των πελατών της.
  • Παραμένουμε ακέραιοι και ειλικρινείς.: Αναμένουμε από τους ανθρώπους μας να επιδεικνύουν ηθικές αξίες σε όλες εκφάνσεις της επαγγαλματικής και προσωπικής τους ζωής.
  • Δεσμευόμαστε για περιβαντολογικά φιλικές πρακτικές.: Επιλέγουμε και εφαρμόζουμε επιχειρηματικές και επιχειρησιακές πρακτικές λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον
  • Η φήμη μας είναι ένα αγαθό που δεν διαπραγματευόμαστε.: Η επιτυχία μας καθορίζεται από την προσήλωση στις αξίες μας, τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και την κοινότητα.
  • Δεν κακολογούμε τους ανταγωνιστές μας: Επιδιώκουμε να είμαστε οι καλύτεροι σεβόμενοι τους κανόνες του ευγενούς ανταγωνισμού.

Η ομάδα μας

Στην Vrettos Recycling, οι άνθρωποι μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Μόνο μέσα από την επιμονή και την αφοσίωση του προσωπικού μας, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, να δημιουργούμε αξία και να συνεισφέρουμε στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

vrettos-haralampos

Β. Χαράλαμπος

Managing Director

Ο Χαραλαμπος ξεκίνησε το 2012 και παρέχει την ηγεσία που απαιτείται για τη διατήρηση της φήμης και της καλής θέλησης μας στην κοινότητα.

vrettos-kyriakos

Β. Κυριάκος

Customer Service Manager

Είναι ο άμεσος «αγωγός» στους πελάτες μας για να διασφαλίσουν ότι ακούγονται και ότι ικανοποιούνται οι ειδικές ανάγκες τους

manouka-panagiota

Μ. Παναγιώτα

Office Administrator

Η Γιώτα έγινε μέλος της ομάδας μας το 2016. Φέρνει πληθώρα γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα της λογιστικής.

Εγγυημένη ικανοποίηση!

Η ικανοποίησή σας είναι 100% εγγυημένη στην Vrettos Recycling.

Είμαστε ένα νεαρό σε ηλικία εργατικό δυναμικό που απαρτίζεται από καταρτισμένους ανθρώπους. Προσπαθούμε να προσφέρουμε καινοτόμες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις και συμβουλές στους πελάτες μας. Δρούμε με αφοσίωση, δημιουργικότητα, επαγγελματικό και επιχειρηματικό πνεύμα.