Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες ανακύκλωσης. Ακολουθούν μερικές από τις συχνές ερωτήσεις που ακούμε στην Vrettos Recycling.

Αγοράζετε από ιδιώτες και από επιχειρήσεις;

Ναι, αγοράζουμε μέταλλα για ανακύκλωση από επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Πως καθορίζονται οι τιμές των υλικών;

Οι τιμές των υλικών εξαρτώνται από το είδος των μετάλλων και τις τρέχουσες τιμές στα διεθνή χρηματιστήρια μετάλλων.

Αναλαμβάνετε την μεταφορών των υλικών;

Ναι, εφόσον χρειαστεί μπορούμε να μεταφέρουμε τα εμπορεύματα από το χώρο σας με ειδικά αδειοδοτημένα οχήματα που φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό φόρτωσης.

Μπορείτε να τα αποξηλώσετε από το χώρο μου;

Ναι, εφόσον χρειαστεί παρέχουμε τεχνικό προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό για την αποσυναρμολόγηση των υλικών από το χώρο σας και την μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας. Η εμπειρία μας εκτείνεται από αποθηκευτικές μονάδες έως και βιομηχανικά συγκροτήματα.

Πώς θα με πληρώσετε;

Η πληρωμή σας λαμβάνει χώρα την ημέρα της τιμολόγησης των εμπορευμάτων με μετρητά, τραπεζικό έμβασμα ή επιταγή ημέρας, ανάλογα και με το ύψος της συναλλαγής και τους λογιστικούς και τραπεζικούς περιορισμούς που ισχύουν.

Παρέχετε κάποια βεβαίωση ανακύκλωσης;

Ναι, εφόσον ζητηθεί παρέχουμε βεβαίωση ανακύκλωσης η οποία περιλαμβάνει τους κωδικούς εργασιών ανάκτησης και διάθεσης και τους κωδικούς ΕΚΑ των αποβλήτων βάσει του Ευρωπαϊκού Καταλόγου Αποβλήτων.

Γιατί να επιλέξω την Vrettos Recycling για την ανακύκλωση;

Η παρουσία μας στην αγορά για 30 και πλέον έτη, το εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και πελατών μας, η οικονομική μας σταθερότητα και η τεχνογνωσία μας καθιστούν την Vrettos Recycling την πιο ασφαλή και σίγουρη επιλογή στη διαχείριση των υλικών προς ανακύκλωση.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μη σιδηρούχων και σιδηρούχων μετάλλων;

Η διαφορά μεταξύ μη σιδηρούχων και σιδηρούχων μετάλλων είναι ότι είναι διαφορετικά είδη μετάλλων. Τα μη σιδηρούχα μέταλλα δεν μαγνητίζονται και δεν θα κολλήσουν σε μαγνήτη. Τα σιδηρούχα μέταλλα μαγνητίζονται και θα κολλήσουν σε έναν μαγνήτη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ορείχαλκου και χαλκού;

Ο ορείχαλκος είναι κίτρινος, ενώ ο χαλκός είναι κόκκινος . Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη διαφορά, πάρτε ένα εχμειρό αντικείμενο και ξύστε τε το υλικό για να δείτε το πραγματικό χρώμα του μετάλλου. Όταν ξύσετε την επιφάνεια και έχει κοκκινωπό χρώμα τότε το μέταλλο αναγνωρίζετε ως χαλκός. Εάν έχει πιο κίτρινο χρώμα, πιθανότατα θα είναι ορείχαλκος.